Natuurlijk Kapitaal gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren

Agrifood

De productie van voedsel heeft negatieve gevolgen voor de natuur. Het goede nieuws is dat de sector in staat is om juist een enorme positieve impact te maken. Áls er een focus komt op natuurlijk kapitaal.
Laten we de businesscase voor natuurlijk kapitaal in agrifood concurrerend maken. Hoe? Laat je hier inspireren door collega-koplopers en gebruik de tools om concrete stappen te zetten. Zodat ook jouw bedrijf toekomstbestendig wordt.
artikel
Podcast: de CSRD in begrijpelijke taal
Lees meer
evenement
Dag voor DoenDenkers 2024
vrijdag 7
juni 2024
10:30 - 19:00
Beatrix Theater, Utrecht
praktijkverhaal
Maaike Mulder en Wilfred Vat
Manager horeca en teamleider keuken - zorginstelling De Zellingen
"Lokaal zit je sterker, dan kun je elkaar veel sneller vinden."
Lees meer
praktijkverhaal
Rob Heijink
Categoriemanager facilitair - RVO
“Minder vlees eten verdeelt de mensen. We hebben hard roepende voorstanders. En net zo luide tegenstanders."
Lees meer
praktijkverhaal
Rientz Mulder
Executive Chef Food & Beverage
"Je kunt duurzaam eten gewoon meenemen in het reguliere assortiment."
Lees meer
artikel
Theo Bakker werkt aan natuurinclusieve landbouw bij Staatsbosbeheer
Hoe Staatsbosbeheer natuur en landbouw weet te combineren
Lees meer
artikel
Een blik op: regeneratieve boerderij Schevichoven
Lees meer
evenement
CSRD-Day
CSRD-Day is coming!
Dit event is geweest
13:30 - 18:00
Eventspace, Europalaan 100 Utrecht
nieuws
Dit is de bijdrage van natuur aan economie en welzijn
Lees meer
nieuws
MVO NL overhandigt Natuurlijk Kapitaal-aanbevelingen aan ministerie
Lees meer
artikel
Wat gebeurt er als je biodiversiteit níet meeneemt in je klimaataanpak? Een voorbeeld uit de agrifoodpraktijk.
Lees meer
artikel
Eet Nederland mooier: 5 tips om natuurlijk eten en drinken in te kopen
Lees meer