NaturalCapital.community: het platform voor duurzame ondernemersvragen

Kom je niet verder met natuurlijk kapitaal in jouw organisatie en zoek je hulp om een stap verder te komen? De NaturalCapital.community helpt je bij het beantwoorden van je duurzame ondernemersvraagstukken. Om mee te doen aan de community maak je een account aan en plaats je jouw uitdaging. De community inspireert en helpt je om verder te komen.

Concreet kan de community drie dingen voor je betekenen:

1. Matchmaking. Los jouw duurzame ondernemersvraag op. Zet naturalcapital.futureproof.community in en werk samen met jouw netwerk en de community naar een duurzame oplossing. Maak een uitdaging aan en geef aan wie hier nog meer aan meewerken. Wij activeren onze netwerken en koppelen je aan de juiste contacten.

2. Netwerk. Van uitdagingen naar oplossingen, dat is de kracht van de community en dat doe je samen. Met elkaar en met MVO Nederland. Na alle input, ideeën en contactmomenten met de communitymembers kies je welke praktijkgerichte kant je op wil gaan en kom je samen tot de beste oplossingen.

3. Helpdesk
. Heb je een ondernemersvraag waar het platform niet direct antwoord op geeft? Geen probleem. De helpdesk staat klaar om elke duurzaam georiënteerde ondernemer te helpen. In een paar stappen wijzen wij je de weg, geven we tips en helpen we je aan relevante contacten.

Bezoek nu de NaturalCapital.community en kom erachter wat deze voor jou kan betekenen.